graphic-design (1)

Redactor de continguts

Segons Google el contingut és el Rei, per això en Escurçó 2.0. t’oferim una redacció de continguts de qualitat

Si estàs buscant un redactor web que alimenti el bloc del teu negoci, has de saber que no n’hi ha prou amb escriure a la babalà, cal que darrere d’aquests articles hi hagi una estratègia de Màrqueting de continguts.
En Escurçó 2.0. oferim estratègies personalitzades de continguts, ajudant-te a trobar les paraules clau més rellevants del teu sector.

grades

Un dels dubtes principals quan s’inicia un projecte web és de quina manera podem generar més visites. Una botiga en línia o una web corporativa amb contingut estàtic no és suficient. A continuació, t’expliquem els motius pels quals has de tenir un bloc amb contingut a la teva web.

A Google li agrada les pàgines web amb un contingut fresc i actualitzat. Si ens limitats al contingut del nostre projecte online, això és inviable, ja que el contingut del que gaudeix la nostra web és completament invariable. Un bloc és la solució a aquest problema, encara que no n’hi ha prou amb tenir el bloc, cal actualitzar-lo amb un contingut rellevant tenint en compte el teu nínxol de mercat. Un redactor freelance pot crear aquest contingut per tu, a més, sol ser molt més econòmic que contractar una persona que realitzi el contingut en exclusiva.

Als usuaris els encanta estar informats. La necessitat d’informació és una constant en la societat actual, sobretot entre els joves que utilitzen Internet per comprar o contractar serveis de tota mena. Un bloc amb continguts et permet no només atraure els usuaris per primera vegada, sinó que a més també et permet fidelitzar-los, compartint aquests continguts en xarxes socials.

Si realment vols que et coneguin com el referent del teu sector, la millor forma de fer-ho és amb màrqueting de continguts en un bloc. Al blog pots anar publicant notícies, a més d’articles pràctics amb el tema de la teva pàgina web, això farà que et converteixis en un dels portals especialitzats referents del teu nínxol de mercat.

Encara que el teu nínxol sigui molt concret, no està gens malament parlar amb temes relacionats a aquells productes o serveis que venen. Com més apareguis a Google més et donaràs a conèixer, fins i tot encara que el tipus de publicació no estigui 100 & relacionat amb la teva especialització. Un redactor en línia pot ajudar-te a crear aquest tipus de continguts.

Ebook gratuito

EL Enlace perfecto

¿Quieres mejorar tu SEO?
Tips, consejos y ayuda para mejorar los enlaces de tu web..