logogrisoscuro La teva Agencia SEO a Barcelona. Les nostres tècniques són naturals i segures al 100%. Oferim un servei a mida, adaptat a tot tipus de clients:

Auditoria SEO

Consultoria SEO

Posicionament web

Marketing de continguts

Redacció de continguts web

Top

Redactor de continguts

Segons Google el contingut és el Rei, per això en Escurçó 2.0. t'oferim una redacció de continguts de qualitat
La redacció de continguts web és la clau del posicionament web

Sol·licita el teu pressupost

Beneficis d'un redactor de continguts professional

T'expliquem per què has de triar un servei de redacció de continguts web professional

redactor web

Articles optimitzats

Si contractes un redactor freelance que s'encarregui d'escriure els continguts tindràs articles 100% optimitzats

redactor web

Paraules claus rellevants

Amb un redactor freelance aconseguiràs articles amb les paraules clau més rellevants del teu sector

redactor web

Continguts Optimitzats

Els continguts d'un bon redactor web estan orientats a l'usuari, donant informació rellevant i de qualitat

redactor web

Coneixements SEO

Un bon redactor de continguts en línia té coneixements SEO, pel que sap què agrada Google

La necessitat de tenir una estratègia de Màrqueting de continguts

Si estàs buscant un redactor web que alimenti el bloc del teu negoci, has de saber que no n'hi ha prou amb escriure a la babalà, cal que darrere d'aquests articles hi hagi una estratègia de Màrqueting de continguts.
En Escurçó 2.0. oferim estratègies personalitzades de continguts, ajudant-te a trobar les paraules clau més rellevants del teu sector.

Serveis de Màrqueting de continguts
redactor web

Els nostres serveis de redacció web inclou ...

Si busques un servei de redactor de continguts complet, en Escurçó 2.0. el trobaràs

Cerca de paraules clau més importants

Comptem amb una basta experiència en la recerca de paraules clau, sabem el que busca el teu client i com ho busca

Continguts per enamorar a Google

Sabem com vol Google que s'escriguin els continguts, per això prometem articles optimitzats per a la teva pàgina web

Títols trempadors que cridin l'atenció

No n'hi ha prou amb estar posicionats a Google, cal generar títols trempadors que cridin poderosament l'atenció dels usuaris

Continguts de qualitat, orientats als usuaris

Sabem el que li agrada a Google, però també sabem el que vol l'usuari, els nostres articles són 100% User-friendly

El SEO no és la nostra feina, és la nostra passió

Contacta ja amb el teu redactor web

El teu nom (requerido)

Correu electrònic(requerido)

Títol

Missatge

Motius pels quals has de tenir un bloc amb contingut

Un dels dubtes principals quan s’inicia un projecte web és de quina manera podem generar més visites. Una botiga en línia o una web corporativa amb contingut estàtic no és suficient. A continuació, t’expliquem els motius pels quals has de tenir un bloc amb contingut a la teva web.

-Hauràs contingut fresc i actualitzat

A Google li agrada les pàgines web amb un contingut fresc i actualitzat. Si ens limitats al contingut del nostre projecte online, això és inviable, ja que el contingut del que gaudeix la nostra web és completament invariable. Un bloc és la solució a aquest problema, encara que no n’hi ha prou amb tenir el bloc, cal actualitzar-lo amb un contingut rellevant tenint en compte el teu nínxol de mercat. Un redactor freelance pot crear aquest contingut per tu, a més, sol ser molt més econòmic que contractar una persona que realitzi el contingut en exclusiva.

-Fidelizarás clients

Als usuaris els encanta estar informats. La necessitat d’informació és una constant en la societat actual, sobretot entre els joves que utilitzen Internet per comprar o contractar serveis de tota mena. Un bloc amb continguts et permet no només atraure els usuaris per primera vegada, sinó que a més també et permet fidelitzar-los, compartint aquests continguts en xarxes socials.

-Et convertiràs en un referent del sector

Si realment vols que et coneguin com el referent del teu sector, la millor forma de fer-ho és amb màrqueting de continguts en un bloc. Al blog pots anar publicant notícies, a més d’articles pràctics amb el tema de la teva pàgina web, això farà que et converteixis en un dels portals especialitzats referents del teu nínxol de mercat.

-Harás branding

Encara que el teu nínxol sigui molt concret, no està gens malament parlar amb temes relacionats a aquells productes o serveis que venen. Com més apareguis a Google més et donaràs a conèixer, fins i tot encara que el tipus de publicació no estigui 100 & amp; relacionat amb la teva especialització. Un redactor en línia pot ajudar-te a crear aquest tipus de continguts.

Claves de un contenido profesional

Si estás buscando un redactor online para tu blog, seguramente necesites saber también cómo saber si los artículos que te escriben son o no de calidad. Te ofrecemos unas cuantas claves para que puedas discernir el contenido profesional del que no lo es.

Usa negritas y h2/h3

El uso de negritas para resaltar las partes principales del texto es básico a la hora de escribir un contenido para posicionar, por ello, si tu redactor web no las realiza es mejor que busques a otro que conozca la importancia de este tipo de elementos para el posicionamiento web.

Tiene conocimientos SEO

Es básico que un buen redactor de contenidos web sepa lo que es el SEO y cómo funciona, solo de esta forma podrá escribir artículos optimizados que gusten a Google y que puedan pensionarse con el tiempo.

Sabe lo que es una palabra clave

Si quieres un redactor web profesional, debe tener conocimientos, aunque sean básicos, de SEO. Si no sabe lo que es una palabra clave, tiene aún mucho por aprender y no te hará contenidos pensados para los motores de búsqueda.

Es un contenido que aporta valor

Nada de contenidos vacíos con blablablá, el contenido de calidad está pensado para aportar un valor, son informativos y además están escritos con una estructura coherente.

Usa técnicas de User-friendly

Hay unas nociones básicas de user-friendly que cualquier redactor freelance debe conocer para que el contenido consiga interesar al lector y haga que quiera compartirlo, esto creará viralidad, y por tanto, las visitas en tu blog aumentarán.