logogrisoscuro La teva Agencia SEO a Barcelona. Les nostres tècniques són naturals i segures al 100%. Oferim un servei a mida, adaptat a tot tipus de clients:

Auditoria SEO

Consultoria SEO

Posicionament web

Marketing de continguts

Redacció de continguts web

Top

Posicionament web Barcelona

Vols catapultar la teva pàgina web fins als primers resultats de Google? Ens necessites!
Som Escurçó 2.0. i estem especialitzats en el posicionament web en cercadors

Sol·licita el teu pressupost

Per què necessites posicionament web per al teu negoci?

Motius pels quals has d'apostar per serveis de posicionament web

posicionamiento web

Millora el teu projecte

Una visió SEO t'ajudarà a millorar el teu negoci online, optimitzant la web perquè sigui més atractiva per a Google

posicionamiento web

Posiciona't en el top 10

Si no apareixes a Google no existeixes, per això és tan important que la teva web aparegui en els primers resultats

posicionamiento web

Atrau més clients

En el moment que apareixes en els primers llocs de Google atreus més clients a la teva pàgina web

posicionamiento web

Genera més beneficis

Si atreus tràfic qualificat al teu web aconseguiràs augmentar els teus beneficis amb vendes / conversions

Què podem considerar posicionament web?

El posicionament web, també conegut com SEO (Search Engine Optimization) és el conjunt de factors que permet a una pàgina web ser present en tots els cercadors existents, sobretot a Google, augmentant així el trànsit orgànic.
Hi ha molts condicionants que s'han de tenir en compte si volem aconseguir un bon posicionament d'un projecte, per això cal diferenciar entre SEO On-page i SEO off-page.
El SEO On-page són totes aquestes característiques que tenen a veure amb la pròpia web, com per exemple, la seva estructura, l'optimització dels continguts, l'ús de h1, h2, h3, indexació, URL, paraules clau usades, etc.
El SEO Off-page és l'estratègia de linkbuilding usada per injectar autoritat a la pàgina web d'una forma natural i segura per evitar penalitzacions de Google.

posicionamiento web

Serveis de posicionament web Barcelona en català

Descobreix els nostres serveis de posicionament en cercadors

Auditoria SEO

És imprescindible analitzar tots els paràmetres de la teva pàgina web per cercar errors i implantar millores

Màrqueting de continguts

Si vols aparèixer a Google has de tenir una estratègia de continguts coherents amb el teu nínxol de mercat

SEO on-page

Tenir una pàgina optimitzada és bàsic perquè la teva pàgina web sigui atractiva per als cercadors

SEO off-page

Per aparèixer en els cercadors és necessari tenir una bona estratègia de posicionament off-page

Paraules clau rellevants

Fer una recerca exhaustiva de paraules clau rellevants ens assegurarà multiplicar el potencial de la teva web

SEO Local

Aconsegueix que els més propers a tu sàpiguen que existeixes gràcies al posicionament SEO local

El SEO no és la nostra feina, és la nostra passió

Sol·licita informació sobre posicionament seo

El teu nom (requerido)

Correu electrònic(requerido)

Títol

Missatge

Per què apostar per un posicionament natural i segur?

El món del posicionament Google és complex i hi ha molts paràmetres a tenir en compte quan decidim contractar un servei SEO, però, una de les coses que més gent busca és el posicionament natural i segur, que li de certes garanties per no caure en penalitzacions .

A continuació exposem alguns motius pels quals cal apostar per un posicionament natural en comptes de tècniques Blackhat:

-És el que Google vol

Si no surts a Google, no existeixes, per això és imprescindible seguir les normes de joc del gran gegant en cercadors d’Internet. Google fa anys que avisant que totes les tècniques blackhat poden ser penalitzables, i que s’ha d’apostar per tècniques de posicionament natural.

-Encara és més lent, és més segur

El posicionament natural és un tipus de posicionament pensat perquè el teu web es posicioni de forma segura, sense incórrer a les tècniques prohibides per Google. El problema principal d’aquest tipus de posicionament és que és lent, perquè una pujada d’autoritat notable sobtada podria posar en risc la integritat de la teva la teva pàgina web.

-Les tècniques segures no caduquen amb el temps

Les tècniques SEO Black-hat poden ser detectades amb el pas del temps. Potser durant uns mesos passin desapercebudes per a Google, però quan aquest millori el seu algoritme hi ha altes possibilitats que totes les pàgines web que incorrin a aquestes técnias, es vegin penalitzades en el moment.

-Hi ha més control de l’autoritat

El SEO encarregat de realitzar el posicionament natural sol fer un treball exhaustiu de recerca d’autoritat per a la teva pàgina web, tenint així mateix el control per fer canvis quan es necessiti.

En Escurçó 2.0. fem servir tècniques de posicionament natural i segur, de manera que cuidarem del teu projecte perquè mai tinguis problemes.

6 motivos por los que debes contratar ya un SEO para tu página web

Si aún no tienes claro hasta que punto tu página web necesita la ayuda de un profesional SEO, a continuación te damos 6 motivos que te harán querer contratar ya  los servicios de un especialista de posicionamiento web.

1.Quieres iniciarte en el mundo de los negocios online pero no sabes qué es el SEO

Este es uno de los motivos principales por lo que es necesario que recurras a servicios de posicionamiento web. Montar una página web tú solo sin idea de SEO es una locura. Hay un montón de cosas que deberás dominar antes de ponerte a crear el proyecto en cuestión, temas como, por ejemplo, de estructura y palabras clave. No empieces la casa por el tejado, deja tu proyecto en manos de profesionales y empieza con buen pie.

2.Tienes una idea, pero no sabes cómo conseguir que esta idea se convierta en realidad

Tener una idea es el primer paso para crear tu negocio online, pero para que esta idea se convierta nen realidad es necesario valorar muchas cosas, como por ejemplo, la competencia del nicho de mercado, las palabras clave más relevantes, las posibilidades que puede ofrecernos… Antes de tirarte de cabeza a una piscina que no sabes si está llena o vacía, contacta con un profesional del posicionamiento en Google para que te ayude.

3.Llevas tiempo con una agencia de Marketing sin ver resultados

Si vienes de una agencia que te prometió posicionamiento y aún no has visto resultados, ha llegado el momento de cambiar y buscar la ayuda de un consultor seo especialista en la materia. Los enfoques que suelen tener los especialistas de SEO y de Marketing suelen ser distintos, y mientras que los segundos se enfocan más en comunicación, los primeros copamos el top 10 de Google.

4.Quieres aparecer en los primeros resultados de Google

El objetivo primero y último del posicionamiento SEO es el de aparecer en los primeros puestos del ranking de Google y otros buscadores, es eso lo que nos da visibilidad. Para conseguir posicionar tu web es necesario que cuentes con profesionales que realicen estrategias específicas de posicionamiento orgánico.

5.Has iniciado un proyecto y no sabes muy bien cómo seguir

Sentirse perdido cuando se empieza un proyecto online es algo habitual, ya que no todo el mundo tiene las herramientas y conocimientos para conseguir que ese proyecto despegue. Si te sientes un poco desmotivado y no sabes cómo seguir, lo que necesitas es la ayuda de especialistas del posicionamiento web seo, para que te den las herramientas que te hacen falta para triunfar.

6.Quieres aumentar el tráfico cualificado a tu web

Tus datos de Analytics dan risa y no hay forma de que aumentes el número de visitantes de tu web o blog, si ese es tu caso, debes contactar ya con un analista SEO que te ayude a saber cuál es el camino a seguir para revertir la situación y empezar a generar tráfico.