book (2)

Marquèting de continguts

Vols atreure més clients potencials a la teva pàgina web?

En Escurçó 2.0. dissenyem estratègies personalitzades de màrqueting de continguts.

En què t'ajudarà el Màrqueting de continguts?

Atrau trànsit qualificat

El màrqueting de continguts et permet atreure tràfic qualificat al teu pàgina web.

Dóna a conèixer la teva marca

Dóna a conèixer la teva marca, posiciónala i converteix-te en un referent del sector.

Viralitat!

Crea continguts contagiosos que convidin a ser compartits i comentats.

Fidelitza usuaris

Els continguts interessants i originals generen confiança i fidelització

Què és el Màrqueting de continguts?

El màrqueting de continguts és la creació de continguts rellevants, originals i únics sobre un tema relacionat amb algun aspecte del teu negoci, orientat a atreure i fidelitzar clients. Tinguis una botiga en línia o una web corporativa, el màrqueting de continguts es torna un element imprescindible d’una estratègia de màrqueting en línia. En l’actualitat, el contingut és el rei, i no n’hi ha prou amb un contingut estàtic en descripcions de serveis i productes, necessitem contingut fresc, actualitzat i constant que afegeixi valor al nostre projecte web.

marketing

Deixa que ens enamorem del teu projecte

Els nostres serveis de Màrqueting de continguts

Estudi de les paraules clau més rellevants en el teu sector

Aconsegueix una llista amb aquelles paraules clau principals i secundàries que has de treballar i potenciar a la teva pàgina web i bloc.

Creació d'una estratègia de continguts basada en les teves necessitats

Tu marques els objectius, nosaltres t'ajudem a complir-los creant una estratègia de màrqueting de continguts planificada.

Pack de súper títols xulos per triomfar a la Xarxa

No tens idees sobre què escriure? Nosaltres prepararem un pack de títols virals sobre el teu sector que et faran la vida més fàcil.

Dóna autoritat als teus continguts amb una estratègia SEO

El contingut és el rei, però el SEO és la reina. T'ajudem a posicionar els teus continguts en els cercadors amb mètodes segurs.

El SEO no és només la nostra feina, és la nostra passió

Raons per les que necessites una estratègia de Màrqueting de continguts

En el seu moment algú et va fer una pàgina web i aquesta segueix igual que al principi, amb els mateixos continguts i sense res de nou. És l’hora d’incorporar un bloc al web i crear una estratègia de continguts que li digui a Google que la teva pàgina web està al dia i sempre té una cosa nova que aportar. Des de la nostra agència podem ajudar-te en tots els passos.

Està clar que si això passa és que alguna cosa estàs fent malament. En Escurçó 2.0. et podem ajudar a descobrir on està l’error, per esmenar i d’aquesta manera començar a generar visites.

De què serveix tenir 1.000 visites diàries si aquestes no tenen ni una sola conversió? Si t’està succeint això és que cal replantejar la teva estratègia de màrqueting de continguts JA, perquè està mal orientada. Des Escurçó 2.0. podem ajudar-te a buscar la solució a aquest problema.

És un problema molt comú, teniu un blog muntat però no saps quins continguts has de fer, en la nostra Agència SEO ens encarregarem de buscar les paraules clau que s’adeqüin al teu nínxol de mercat amb títols atrapamiradas que cridin l’atenció per sobre de la teva competència.

La natura t’ha donat un increïble do per les lletres, però no saps res de redacció en línia, ni d’optimització, si això és així amb la nostra estratègia de continguts descobriràs de quina manera has d’escriure per agradar-li a Google.