logogrisoscuro La teva Agencia SEO a Barcelona. Les nostres tècniques són naturals i segures al 100%. Oferim un servei a mida, adaptat a tot tipus de clients:

Auditoria SEO

Consultoria SEO

Posicionament web

Marketing de continguts

Redacció de continguts web

Top

Marketing de continguts

Vols atreure més clients potencials a la teva pàgina web? En Escurçó 2.0. dissenyem estratègies personalitzades de màrqueting de continguts per a generar noves visites que t'ajudin a augmentar les teves vendes a través d'internet.

https://escurco20.cat/contacte/

En què t'ajudarà el Màrqueting de continguts?

Et donem quatre bones raons per apostar pel màrqueting de continguts

Atrau trànsit qualificat

El Màrqueting de continguts et permet atreure tràfic qualificat al teu pàgina web.

Dóna a conèixer la teva Marca

Dóna a conèixer la teva marca, posiciona-la i converteix-te en un referent del sector.

Aconsegueix que parlin de tu

Crea continguts engrescadors que convidin a ser compartits i comentats.

Fidelitza usuaris

Els continguts interessants i originals generen confiança i fidelització

Què és el màrqueting de continguts?

El màrqueting de continguts és la creació de continguts rellevants, originals i únics sobre un tema relacionat amb algun aspecte del teu negoci, orientat a atreure i fidelitzar clients. Tinguis una botiga en línia o una web corporativa, el màrqueting de continguts es torna un element imprescindible d'una estratègia de màrqueting en línia. En l'actualitat, el contingut és el rei, i no n'hi ha prou amb un contingut estàtic en descripcions de serveis i productes, es necesari contingut fresc, actualitzat i constant que afegeixi valor al nostre projecte web.

Els nostres serveis de màrqueting de continguts

Estudi de les paraules clau més rellevants en el teu sector

Aconsegueix una llista amb aquelles paraules clau principals i secundàries que has de treballar i potenciar a la teva pàgina web i bloc.

Creació d'una estratègia de continguts basada en les teves necessitats

Tu marques els objectius, nosaltres t'ajudem a complir-los creant una estratègia de màrqueting de continguts planificada.

Pack de súper títols trempadors per triomfar a la Xarxa

No tens idees sobre què escriure? Nosaltres prepararem un pack de títols virals sobre el teu sector que et faran la vida molt més fàcil.

Dóna autoritat als teus continguts amb una estratègia SEO

El contingut és el rei, però el SEO és la reina. T'ajudem a posicionar els teus continguts en els cercadors amb mètodes segurs.

El SEO no és la nostra feina, és la nostra passió

Demana ara el teu pressupost

El teu nom (requerido)

Correu electrònic(requerido)

Títol

Missatge

5 claus imprescindibles d’una bona estratègia de continguts

No n’hi ha prou amb tenir un negoci en línia, és necessari crear continguts rellevants perquè la teva marca guanyi prestigi i fidelitzi clients. Avui en dia cada vegada són més les persones que busquen a Internet solució als seus dubtes i preguntes, per això, generar contingut de qualitat que destaqui sobre la resta és un plus que pot ajudar-nos a guanyar seguidors a les xarxes socials i posicionar la nostra marca a Google.
Com més continguts de qualitat generis, més possibilitats tindràs d’atraure trànsit i generar una venda / conversió, per això, en Escurçó 2.0. sabem que un bon màrqueting de continguts és clau en qualsevol estratègia SEO.

Quines claus són imprescindibles en qualsevol estratègia de continguts que es preï? A continuació, t’expliquem els més rellevants.

-Un blog, el gran imprescindible

Moltes empreses i negocis en línia es limiten a crear un web corporatiu amb continguts estàtics, gran error. Avui dia tota pàgina web que vulgui destacar en el món d’Internet necessita tenir un bloc, i no només tenir-lo, és clar, necessita tenir un bloc actualitzat en el que es vagin publicant continguts de forma regular.
Sense un bloc que potenciï el posicionament del teu negoci a les serps, avui dia no ets ningú. Google vol contingut fresc i actualitzat, i l’única forma d’aconseguir-ho és amb un bon bloc.

-Escriu sobre temes relacionats amb el teu negoci online

Si venem sabates de taló, de res ens servirà parlar sobre cotxes. Cal orientar els continguts a temes que siguin rellevants per al tipus de visitant que es vulgui atraure la pàgina web.
Cal tenir molt clar els productes i serveis que es volen vendre i potenciar, una bona tàctica per fidelitzar clients és la de convertir-te en una empresa rellevant en el teu sector, aportant amb regularitat continguts rellevants i de gran qualitat.

-No n’hi ha prou amb saber escriure, cal saber parlar el llenguatge de Google

Hi ha gent que escriu blocs i ho fa amb una prosa impol·luta que bé podria acabar per guanyar un Pulitzer, però això no t’assegura generar més visites a la teva pàgina web, cal saber parlar el llenguatge de Google, i Google parla usant paraules clau.
Començar un bloc sense tenir idea d’optimització SEO és un error ja que els continguts que s’escriguin, tot i tenir molt bona qualitat, no rankearán mai a Google. En Escurçó 2.0. ens coneixem tots els secrets sobre optimització que permetran que els teus continguts no només apareguin a Google sinó que ho facin al capdamunt.

-Potència teus continguts amb Xarxes Socials

Si vols realment fidelitzar clients recurrents, heu de tenir unes xarxes socials forts. Avui en dia tot negoci en línia ha de tenir una persona encarregada de gestionar les seves xarxes, que sigui capaç de compartir els continguts que es generin en ella.

-No subestimis el linkbuilding

Una estratègia de continguts no acaba en el moment en què publiques el post al bloc, sinó que necessita de treball continuat a través de linkbuilding, o el que és el mateix, a través de SEO off-page. Un contingut per si sol, per molt bo que sigui i per molt bé optimitzat que estigui, no generarà una sola visita.
El posicionament natural existeix, nosaltres el fem servir i estem convençuts que és la clau per fer créixer una pàgina web, però no es fa sol, ha de tenir darrere a persones especialitzades en SEO que sàpiguen brodar els passos a seguir en cada fase del teu projecte .

Com no ens cansem mai de repetir: El contingut és el rei, però el SEO és la reina.

Necesitas una estrategia de Marketing de contenidos si…

-Tu página web solo tiene contenido estático

En su momento alguien te hizo una página web y ésta sigue igual que al principio, con los mismos contenidos y sin nada nuevo. Es la hora de incorporar un blog en la web y crear una estrategia de contenidos que le diga a Google que tu página web está al día y siempre tiene algo nuevo que aportar. Desde nuestra agencia podemos ayudarte en todos los pasos.

-Tienes un montón de artículos en el blog y no recibes ni una sola visita

Está claro que si esto sucede es que algo estás haciendo mal. En Escurçó 2.0. te podemos ayudar a descubrir dónde está el error, para enmendarlo y de esta forma empezar a generar visitas.

-Las visitas que atraes no hacen ni una sola conversión

¿De qué sirve tener 1.000 visitas diarias si éstas no tienen ni una sola conversión? Si te está sucediendo esto es que hay que replantear tu estrategia de marketing de contenidos YA, porque está mal orientada. Desde Escurçó 2.0. podemos ayudarte a buscar la solución a este problema.

-No sabes de qué escribir

Es un problema muy común, tienes tu blog montado pero no sabes qué contenidos debes realizar, en nuestra Agencia SEO nos encargaremos de buscar las palabras clave que se adecuen a tu nicho de mercado con títulos atrapamiradas que llamen la atención por encima de tu competencia.

-No sabes cómo escribir

La naturaleza te ha dado un increíble don para las letras, pero no sabes nada de redacción online, ni de optimización, si esto es así con nuestra estrategia de contenidos descubrirás de qué forma debes escribir para gustarle a Google.