Condicions del servei

 

Benvinguts!

Hem redactat aquestes Condicions de servei (a les que anomenarem “Condicions”), amb la finalitat que coneguis les regles que regeixen la nostra relació amb tu. Es tracta d’una petita llista d’elements que ens ajudaran a aclarir com funciona aquest servei.

Sol·licitud de servei

Pots sol·licitar el servei de gestió de blocs a través dels següents mecanismes:

  • Formulari de la web
  • Correu electrònic webs @ escurco20.cat

En la sol·licitud ens hauràs d’indicar que paquet desitges, així com la teva pàgina web i les instruccions o consideracions que creguis convenient, així com els mesos que vols mantenir el servei actiu. També hauràs d’indicar les dades de facturació.

Pagament de servei

En el moment en que gestionem la teva sol·licitud ens hauràs de facilitar les teves dades fiscals, d’aquesta manera, et farem arribar una factura per correu electrònic amb el cost del servei del primer mes.

No realitzem treballs fora de la normativa vigent.

Terminis i entregues

T’avisarem en el moment en què rebem el pagament i et demanarem les dades d’accés al teu web. En cas que no vulguis que publiquem nosaltres i vulguis fer-ho tu mateix, només hauràs d’indicar aquest factor.

Un cop tinguem les dades d’accés, programarem a la teva web tots els articles sol·licitats, en els terminis següents:

  • Paquets Bàsic: 72h
  • Paquet Avançat: 72h
  • Paquet Professional: 90h
  • Personalitzat: depenent de la quantitat.

Modificacions i reembolsament

Un cop lliurats els continguts, el sol·licitant haurà 48h per sol·licitar-nos canvis, modificacions o reemborsament. Passades aquestes 48 hores no hi haurà aquesta possibilitat.

Següents mesos

En el transcurs d’un mes, tornarem a enviar una nova factura amb el paquet contractat, i es durà a terme el mateix procés. A no ser que el servei només s’hagi contractat per a un mes.

No hi ha permanència, pots indicar que no vols seguir amb el servei en qualsevol moment.

Pagament per trimestre

Si prefereixes fer pagaments de forma trimestral, també és possible.

Altres dubtes

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del xat d’aquest web o el correu electrònic: webs @ escurco20.cat, estarem joiosos de parlar amb tu.