analytics (5)

Auditora SEO Barcelona

Descobreix com treure profit del teu projecte web amb una auditoria SEO completa. Revisarem a fons tots els paràmetres que ens permeti millorar el rendiment del teu negoci i atraure més clients.

4 bones raons per a una auditoria SEO

Corregeix errors

Amb una bona auditoria SEO podràs corregir aquells errors que no permeten que el teu negoci online acabi d’enlairar

Implanta millores​

Una anàlisi exhaustiva del teu projecte web et permetrà descobrir les seves potencialitats i implantar millores

Posiciona el teu web

Gràcies al teu auditor SEO podràs millorar el posicionament de la teva en els cercadors

Fes créixer el teu negoci

Gràcies a una bona audició seu, podràs augmentar les visites al teu web i atreure clients potencials

Què és una auditoria SEO?

Explicar què és una auditoria SEO i com funciona no és gens fàcil ja que són molts els condicionants que cal tenir en compte durant el procés que es porta a terme. De manera resumida podríem dir que una auditoria web és una anàlisi exhaustiva d’un lloc web (ja siguin botigues en línia o webs corporatives), que ens permet tenir una radiografia detallada de tots els aspectes interns i externs (SEO on page i SEO off page) que influeixen en el seu rendiment. Feta aquesta anàlisi SEO, es podrà actuar de forma adequada per a treballar aquells aspectes que milloren el posicionament.

5 elements imprescindibles en una bona auditoria SEO

Hi ha una veritat universal que tot aquell que vulgui iniciar-se al món dels negocis en línia ha de conèixer: si no surts a Google no existeixes. És igual que la teva pàgina web sigui la més molona del sector, si Google i la resta dels cercadors no la indexen, no tindrà visibilitat ni visites, de manera que serà com si no existís.
En una auditoria web, un dels nostres auditors SEO s’encarregarà d’examinar com tracta Google a la teva pàgina, aportant propostes de millora i idees que t’ajudaran a treure-li el màxim rendiment al teu negoci.

Un altre dels aspectes fonamentals que trobaràs en una auditoria SEO, és el anàlisi del teu lloc web (anàlisi on-page). Aquest tipus d’anàlisi afecta al web en si: disseny web, estructura, usabilitat, títols, meta descripcions, URL, enllaços canonicals, enllaços trencats, redireccions, paraules clau, H1, H2, H3, landing page, etc.

Es tracta d’una anàlisi integral que ens permet conèixer tots els errors que poden estar afectant la correcta optimització de la teva pàgina web, element cosa clau per al bon posicionament en cercadors.

Segurament ja sabràs que un dels factors més importants que han de ser analitzats en una auditoria SEO són els enllaços entrants, també anomenat link building o SEO off-page. És important estudiar aquest tipus d’enllaços entrants per saber d’on procedeixen i poder determinar la seva qualitat. Avui dia el link building és determinant per a un bon posicionament en els primers llocs dels cercadors, de manera que analitzar les estratègies seo utilitzades és una cosa primordial en una anàlisi seu.

Un dels punts forts de la nostra auditoria és la capacitat analítica dels nostres auditors SEO. A més d’examinar totes aquelles coses que afecten la web, també fem un estudi exhaustiu de les dades proporcionat per Analytics, amb dades rellevants i estadístiques que et permetran conèixer a la perfecció com està funcionant la teva web en diversos aspectes.

Avui dia, la velocitat de càrrega de la teva web influeix i molt en el posicionament de Google. A la nostra auditoria web comprovarem quant triga la teva pàgina web en carregar-se.

Encara que aquests són els factors seo més importants, també hi ha altres coses que s’han de tenir en compte, com ara les xarxes socials, les estratègies de màrqueting digital que s’estiguin implementant, l’autoritat web, l’volumnes de recerques de les paraules clau usades, etc.

El teu auditor SEO s’encarregarà de fer una anàlisi web detallat amb eina d’anàlisi especialitzades i els seus coneixements tècnics en posicionament SEO per localitzar totes aquestes coses que fallen a la teva pàgina web i que necessiten ser esmenades per aconseguir un rendiment òptim

Deixa que ens enamorem del teu projecte

T'ajudem a millorar els teus resultats

El teu negoci en línia no avança? Una auditoria SEO pot ser la solució als teus problemes. En una auditoria web, un especialista SEO analitzarà els paràmetres més importants de la teva projecte online a la recerca d’errors i possibles millores. A través d’un informe detallat podràs descobrir els motius pels quals la teva pàgina web no funciona com hauria.

presentation