logogrisoscuro La teva Agencia SEO a Barcelona. Les nostres tècniques són naturals i segures al 100%. Oferim un servei a mida, adaptat a tot tipus de clients:

Auditoria SEO

Consultoria SEO

Posicionament web

Marketing de continguts

Redacció de continguts web

Top

AUDITORIA SEO BARCELONA EN CATALÀ

Descobreix com treure profit del teu projecte web amb una auditoria SEO completa. Revisarem a fons tots els paràmetres que ens permeti millorar el rendiment del teu negoci i atraure més clients.

auditoria seo

EN QUÈ ET BENEFICIA UNA AUDITORIA SEO?

Per què hauria un auditor SEO d'analitzar la teva pàgina web? Hi ha moltes raons per les quals deixar el teu projecte web a mans d'un especialista SEO es converteix en quelcom imprescindible, us mostrem els quatre beneficis més elementals.

auditoria seo
Corregeix errors

Amb una bona auditoria SEO podràs corregir aquells errors que no permeten que el teu negoci online acabi d'enlairar

auditoria seo
Implanta millores

Una anàlisi exhaustiva del teu projecte web et permetrà descobrir les seves potencialitats i implantar millores

auditoría seo
Posiciona el teu web

Gràcies al teu auditor SEO podràs millorar el posicionament de la teva en els cercadors

auditoria seo
Fes créixer el teu negoci

Gràcies a una bona audició seu, podràs augmentar les visites al teu web i atreure clients potencials

T'AJUDEM A MILLORAR ELS TEUS RESULTATS

No saps què fer per millorar els resultats del teu negoci online? Una auditoria SEO pot ser la solució als teus problemes. En una auditoria web, un especialista SEO analitzarà els paràmetres més importants del teu projecte online a la recerca d'errors i possibles millores. A través d'un informe detallat podràs descobrir els motius pels quals la teva pàgina web no funciona com hauria de fer-ho.

auditoría SEO

CONTACTA JA AMB UN AUDITOR SEO

El teu nom (requerido)

Correu electrònic(requerido)

Títol

Missatge

QUÈ ÉS UNA AUDITORIA SEO BARCELONA?

Explicar què és una auditoria SEO i com funciona no és gens fàcil ja que són molts els condicionants que cal tenir en compte durant el procés que es porta a terme. De manera resumida podríem dir que una auditoria web és una anàlisi exhaustiva d’un projecte online que ens permet tenir una radiografia detallada de tots els aspectes interns i externs que influeixen en el seu rendiment.

5 qüestions imprescindibles en una bona auditoria SEO

-Indexació

Hi ha una veritat universal que tot aquell que vulgui iniciar-se al món dels negocis en línia ha de conèixer: si no surts a Google no existeixes. És igual que la teva pàgina web sigui la més molona del sector, si Google i la resta dels cercadors no la indexen, no tindrà visibilitat ni visites, de manera que serà com si no existís.
En una auditoria web, un dels nostres auditors SEO s’encarregarà d’examinar com tracta Google a la teva pàgina, aportant propostes de millora i idees que t’ajudaran a treure-li el màxim rendiment al teu negoci.

-Anàlisis de tu pàgina web (anàlisis on-page)

Un altre dels aspectes fonamentals que vas a trobar-te en una auditoria SEO, és en anàlisi de la teva pàgina web, el que també es coneix pel terme, anàlisi on-page. Aquest tipus d’anàlisi afecta al web en si: estructura, usabilitat, títols, meta descripcions, URL, canonicalització, enllaços trencats, redireccions, paraules clau, H1, H2, H3, etc.
Es tracta d’una anàlisi integral que ens permet conèixer tots els errors que poden estar afectant la correcta optimització de la teva pàgina web, un aspecte clau per al bon posicionament en cercadors.
El teu auditor SEO s’encarregarà de localitzar totes aquestes coses que fallen a la teva pàgina web i que necessiten ser esmenades per aconseguir un rendiment òptim.

-Anàlisis dels backlinks (SEO off-page)

Segurament ja sabràs que un dels factors més importants que han de ser analitzats en una auditoria SEO són els enllaços entrants, també anomenat linkbuilding o SEO off-page. És important estudiar aquest tipus d’enllaços per saber d’on procedeixen i poder determinar la seva qualitat. Avui dia el linkbuilding és determinant per a un bon posicionament en els primers llocs dels cercadors

-Informe estadístic a partir d’Analytics

Un dels punts forts de la nostra auditoria és la capacitat analítica dels nostres auditors SEO. A més d’examinar totes aquelles coses que afecten la web, també fem un estudi exhaustiu de les dades proporcionat per Analytics, amb dades rellevants i estadístiques que et permetran conèixer a la perfecció com està funcionant la teva web en diversos aspectes.

-Velocitat de carrega de la pàgina

Avui dia, la velocitat de càrrega de la teva web influeix i molt en el posicionament de Google. A la nostra auditoria web comprovarem quant triga la teva pàgina web a carregar.

10 MOTIUS PELS QUE HAS FER UNA AUDITORIA SEO DEL TEU WEB

  1. Posada al dia: Internet evoluciona a una velocitat vertiginosa, per això, el que potser funcionava fa un any ara ha deixat de fer-ho, o aquest mes passat Google ha realitzat una actualització del seu algorisme amb afectació al teu web. Per tot això, no deixa de ser important realitzar una auditoria SEO de tant en tant, per saber si la web que tens va pel bon camí.
  2. Descobrir noves possibilitats: pot ser una bona oportunitat per trobar noves formes de potenciar el teu negoci que fins ara no hauries pensat. Sempre hi ha detalls que s’han de cuidar i que se’ns poden passar per alt sense adonar-nos-en.
  3. Nova vida per la teva web: una bona auditoria web pot fer meravelles amb un web que fa temps que no actualitzes. Moltes vegades no cal canviar tot un web i començar de zero, moltes vegades només cal una posada a punt, i això és el que s’aconsegueix amb les auditories.
  4. Començar a la xarxa: si el teu negoci fins ara ha estat offline i no saps per on començar en el món online, un bon informe dels nostres auditors t’indicarà els camins a seguir, analitzant les teves potencialitats i els reptes a què t’enfrontes.
  5. Desinformació: blocs, youtube, diaris, gurus. Tot un exèrcit de persones que et diuen que has de fer a la teva web, però que moltes vegades es contradiuen o no s’acaben d’ajustar a la teva situació. Els nostres auditors faran la feina de llegir desenes de pàgines i informació per tu, i tindràs la informació que realment necessites.
  6. Ordre: quan portem temps treballant a la xarxa, al final hi ha un efecte de desordre i descontrol d’accions. Una bona auditoria et pot ajudar a ordenar tots els teus esforços, i centrar-nos en els teus objectius reals.
  7. Creixement: Si el teu projecte està estancat i no saps que orientació treballar per aconseguir un creixement continuat, els nostres auditors et faran indicacions i propostes de millora orientades totalment a aconseguir creixement de trànsit.
  8. Anàlisi: un dels principals problemes de molts projectes és no conèixer de forma concreta quin tipus de trànsit estan atraient, i per tant desconèixer el potencial de les teves pròpies visites. En la majoria de casos no es tracta simplement d’augmentar trànsit, més aviat de potenciar i aprofitar el que es tingui, cosa que aconseguiràs amb una bona auditoria SEO.
  9. Conversió: de res serveix tenir moltes visites i un projecte actiu si no s’aconsegueix una conversió decent i remarcable d’aquestes visites. Una auditoria també et donarà pistes i elements a millorar per aconseguir moltes més conversions.
  10. Per què no està de més! Quan vius apassionat amb el teu projecte web, tenir la major quantitat d’informació sobre el mateix, diferents perspectives, i tots els elements possibles d’anàlisi és simplement fascinant, i aquesta passió que sents és la que nosaltres com a auditors SEO projectarem a l’auditoria.