logogrisoscuro La teva Agencia SEO a Barcelona. Les nostres tècniques són naturals i segures al 100%. Oferim un servei a mida, adaptat a tot tipus de clients:

Auditoria SEO

Consultoria SEO

Posicionament web

Marketing de continguts

Redacció de continguts web

Top

AGÈNCIA SEO BARCELONA

Hola, som Escurçó 2.0., una agència SEO especialitzada en posicionament en cercadors.
¿Vols aconseguir que el teu negoci arribi fins els primers llocs de Google?
Ens encarreguem de catapultar-te fins el més alt.

En la nostra empresa SEO tenim...

+117k

Paraules posicionades en el Top 10

59

Projectes que tenim al nostre càrrec

90%

Creixement en tràfic orgànic

Agència SEO barcelona

Serveis a mida

En l'empresa de posicionament web Escurçó 2.0. trobaràs a joves emprenedors especialitzats en posicionament web i marketing online.
Creiem que cada projecte web és un món diferent amb unes necessitats particulars, per això, la nostra agència SEO està orientada a oferir serveis completament personalitzats que s'adaptin al teu negoci i a les teves prioritats.

Oferim un servei integral que va més enllà del simple posicionament per un número determinat de paraules clau. En la nostra agència SEO sabem que el posicionament és quelcom global, que afecta a tota la web, i que ha de treballar-se com part de un tot.

L’objectiu en la nostra empresa SEO no és el posicionament d’una paraula clau concreta, treballant el long tail enlloc de la paraula clau exacta, tal i com Google recomana de forma reiterada. Amb aquesta estratègia les possibilitats d’èxit es multipliquen.

Els nostres serveis

SEO Local i global

Et fem pujar als primers llocs de Google amb una bona estratègia SEO global, nacional o loal

Marketing de continguts

En la nostra agència SEO dissenyem una estratègia de continguts amb un estudi profund de paraules claus

SEM

Augmentem la teva visibilitat en Google amb campanyes de publicitat pagades que et facin destacar

Xarxes Socials

Creem campanyes de social media que t'ajudin a potenciar la imatge de la teva marca amb una imatge 100% professional

Auditoria i consultoria

Analitzem la teva pàgina web, detectem allò que falla i proposem millores per un posicionament perfecte

Reputació online

Monitoritzem la teva marca i actuem ràpidament davant opinions negatives i campanyes de desprestigi

EL SEO NO ES NUESTRO TRABAJO, ES NUESTRA PASIÓN

Sol·licita ja el teu pressupost

El teu nom (requerido)

Correu electrònic(requerido)

Títol

Missatge

Per que escollit Escurçó 2.0.?

agencia seo barcelona

Perquè som professionals i tenim anys d'experiència

A Escurçó 2.0. portem més de cinc anys posicionament webs. Vam començar amb projectes propis i després vam decidir ampliar els nostres horitzons ajudant a empeses petites, mitjanes i grans a posicionar la seva marca a internet. Actualment tenim un gran número de clients satisfets que avalen els nostres serveis i professionalitat.

Perquè ens agrada allò que fem i ho fem amb passió i energia.

Per nosaltres el SEO no és només la nostra feina, és la nostra passió, i com va dir Hegel ``res important s'ha fet sense passió``, per això, ens esforcem al màxim. En cada moment oferim el millor de nosaltres, sent sincers i sense crear falses expectatives.

agencia seo barcelona

Perquè estem contínuament reinventant-nos

Internet canvia molt ràpid i cal saber estar a l'alçada d'aquests canvis. En Escurçó 2.0. som molt versàtils després de 5 anys especialitzats en posicionament web. Podem dir que hem aconseguit adaptar-nos a tots els algoritmes i actualitzacions de Google sense caure en penalitzacions.

agencia seo barcelona

Perquè ens encanten els reptes i tenim iniciativa

Afrontem cada projecte com un repte personal, quelcom que ens fa créixer i millorar. En Escurçó 2.0. creiem que la clau del nostre èxit recau en que fem nostres els projectes que cauen en les nostres mans, tractant-los amb el carinyo que es mereixen.

PROBA EL MÈTODE ESCURÇÓ 2.0.

En Agència SEO Escurçó 2.0. t'ajudarem en tot el que necessitis.

Per començar a treballar junts i oferir-te una proposta, cal saber en quina fase es troba el teu projecte.

Si el que necessites és que una empresa de posicionament web t'ajudi a desenvolupar la teva web des de l'inici, ho farem encantats, oferint-te tota la nostra experiència en arquitectura web, seo on-page, seo off-page, paraules clau, continguts, etc. Junts aconseguirem donar-li a la teva idea l'empenta que necessita per deixar de ser una idea i convertir-se en una realitat.

Si ja tens el teu negoci online muntat i el que busques és una agència SEO que s'encarregui de rankear la teva web fins als primers llocs de Google, som just el que necessites. El SEO off-page és una dels nostres punts forts.

Si ja has tractat amb una altra agència SEO i el que busques és una mica d'aire nou per al teu negoci online, la nostra visió 360º, pot ajudar-te a obrir nous horitzons.

Quina és la clau del nostre èxit?

Som clars i sincers des del primer moment A la nostra agència SEO Barcelona sabem que la clau de tota relació comença amb una bona comunicació. Ens agrada la claredat, per això som transparents en tot el que fem. A més, les nostres estratègies són 100% segures i naturals.

Et mantenim informat en tot moment. Un dels nostres punts forts és l'analítica web pel que rebràs informes mensuals detallats amb gràfics i dades, a més, en tot moment estaràs informat del que fem, sense tecnicismes que no entén ningú, en Escurçó 2.0. ens agrada parlar clar.

9 bones raons per les que l’agència SEO Escurçó 2.0. t’ajudarà a millorar el teu negoci

1. Sabem el que necessites

Tants anys treballant en projectes propis i projectes aliens ens ha donat l’experiència suficient com per saber detectar què necessita una pàgina web per tenir èxit. La nostra agència SEO a Barcelona s’encarregarà de assessorar-te en tot moment, acompanyant-te en el complicat i laboriós camí de fer enlairar un negoci en línia.

2. T’ajudarem a descobrir les teves debilitats i fortaleses

Com a persones alienes al projecte, des de la nostra agència de posicionament web, podem dir-te totes les coses que fallen i que s’han de millorar, de la mateixa manera que sabrem detectar de seguida quines estan bé i poden ser potenciades. L’objectivitat d’una empresa SEO és imprescindible per créixer.

3. Ens adaptem a les teves necessitats

Treballem per a petites i mitjanes empreses, de manera que som capaços d’adaptar els nostres serveis a les necessitats i els pressupostos de cada client. Des del principi ens adaptem al teu negoci i les teves expectatives, oferint un servei completament a mida, especialitzat i de bona qualitat.

4. Et donarem una visió SEO de 360º

Som especialistes SEO i sabem que el posicionament web no es tracta de rankejar 1 keyword exacta fins als primers llocs de Google. El SEO és una cosa integral i la nostra visió de 360 º pot ser beneficiosa per a tu. No confiïs en els packs que prometen un nombre determinat de keywords, avui en dia el que es porta és el tràfic orgànic long tail.

5. No hem estudiat SEO a una aula, ens hem fet SEOs

El SEO de veritat no s’ensenya dins d’una aula, s’aprèn de forma autònoma. A la nostra agència de posicionament web Barcelona hem dedicat molt de temps, energia i ganes a dissenyar tècniques pròpies que funcionen i que són completament segures i naturals.

6. Treballem el SEO de manera natural

Les nostres tècniques SEO són 100% segures i naturals, no et Pilles els dits amb empreses que et prometen resultats màgics en poc temps. Fuig del Blackhat si no vols córrer el risc de caure en una penalització de Google.

7. Sempre tindràs a algú que resolgui tots els teus dubtes

Un dels nostres serveis és el d’assessorar i acompanyar al client per resoldre tots els dubtes. Amb una trucada o un correu electrònic estarem a la teva disposició per al que necessitis, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

8. Coneixem a Google i hem sobreviscut als seus algoritmes

Google és un ens viu que canvia les regles del joc cada poc temps. A la nostra empresa de posicionament web ho sabem i hem sobreviscut a cadascun dels seus algoritmes, algoritme que en cada nova actualització sol afectar un nombre important de SEOs i webs.

9. No fem servir tecnicismes ni llenguatge que no entén ningú

En moltes agències de màrqueting s’usen els tecnicismes per pur postureo, en la nostra empresa de posicionament SEO barcelona sabem que la comunicació és clau, de manera que adaptem la nostra forma de parlar al client perquè ens entengui en tot moment.