Agència SEO Barcelona

Som Escurçó 2.0., una agència SEO especialitzada en posicionament en cercadors.
Vols aconseguir que el teu negoci arribi fins els primers llocs de Google??

Perquè escollir Escurçó 2.0.?

Perquè som professionals i tenim anys d'experiència

En Escurçó 2.0. tenim anys d'experiència posicionant webs. Comencem amb projectes propis i vam decidir ampliar els nostres horitzons ajudant a empreses petites, mitjanes i grans a posicionar la seva marca a Internet.

Perquè estem contínuament reinventant

Internet canvia molt ràpid i cal saber estar a l'altura d'aquests canvis. Som molt versàtils i després de tants anys especialitzant-nos en posicionament web podem dir que hem aconseguit adaptar-nos a tots els algorismes i actualitzacions de google sense caure en penalitzacions.

Perquè ens agrada el que fem i li injectem passió i energia

Per a nosaltres el SEO no és la nostra feina, és la nostra passió i com va dir Hegel, res important pot fer-se sense passió, per això ens esforcem al màxim. A cada moment oferim el millor de nosaltres, sent sincers i sense crear falses expectatives.

Perquè ens encanten els reptes i tenim iniciativa

Afrontem cada projecte com un repte personal, una cosa que ens fa créixer i millorar. A Escurçó 2.0., creiem que la clau del nostre èxit resideix que ens fem una mica nostres els projectes que cauen a les nostres mans, tractant-los amb el mim i l'afecte que es mereixen.

Deixa que ens enamorem del teu projecte

analytics (4)

En Escurçó 2.0. trobaràs a joves emprenedors especialitzats en psicionamiento web seo i màrqueting en línia.

Creiem que cada projecte web és un món diferent amb unes necessitats diferents, per això, la nostra agència SEO està orientada a oferir serveis completament personalitzats que s’adaptin al teu negoci i les teves prioritats.

Oferim un servei integral que va més enllà del simple posicionament per un nombre determinat de paraules clau. Sabem que el posicionament és una cosa global, que afecta tota la web, i que ha de treballar-se com a part d’un tot.

El nostre objectiu en la nostra filosofia de treball, el SEO no és el posicionament d’una paraula clau concreta, treballem el long tail en comptes de la paraula clau exacta, tal com Google recomana de forma reiterada. Amb aquesta estratègia les possibilitats d’èxit es multipliquen.

Tasta el Mètode Escurçó 2.0.

1

Explica'ns la teva idea

2

Busquem la millor manera de fer-la realitat

3

Treballem en ella emprant tots els paràmetres SEO

4

Fem créixer el teu negoci

La clau del nostre èxit

Som clars i sincers des del primer moment

Un dels nostres punts forts és l’analítica web pel que rebràs informes mensuals detallats amb gràfics i dades, a més, en tot moment estaràs informat del que fem, sense tecnicismes que no entén ningú, en Escurçó 2.0. ens agrada parlar clar.

Et mantenim informat

En Escurçó sabem que la clau de tota relació comença amb una bona comunicació. Ens agrada la claredat, per això som transparents en tot el que fem. A més, les nostres estratègies són 100% segures i naturals.

  • Posem l'experiència d'usuari com la pedra angular dels projectes que tractem, cal agradar a Google, sí, però també cal agradar al teu visitant
  • Tenim les nostres pròpies estratègies de link building reeixides i provades en projectes de tota classe, amb milers de paraules clau posicionades en els primers llocs dels resultats de cerca
  • El nostre servei seo és 100% segur i natural, són molts anys d'experiència i molts casos d'èxit a les nostres esquenes, pel que coneixem a Google a la perfecció i sabem com funciona el seu motor de cerca
  • No venem fum, si una cosa no és possible t'ho diem, la vida és dura i la màgia limitada

El SEO no és només la nostra feina, és la nostra passió

10 bones raons per les quals Escurçó 2.0. t'ajudarà a millorar el teu negoci

Tants anys treballant en projectes propis i projectes aliens ens ha donat l’experiència suficient com per saber detectar què necessita una pàgina web per tenir èxit. Ens encarregarem de assessorar-te en tot moment, acompanyant-te en el complicat i laboriós camí de fer enlairar un negoci en línia, oferint opcions de SEO Off-Page, SEO on Page i SEO local per augmentar al màxim la visibilitat del teu lloc web .

Com a persones alienes al projecte, podem dir-te totes les coses que fallen i que s’han de millorar, de la mateixa manera que sabrem detectar de seguida quines estan bé i poden ser potenciades. L’objectivitat en el SEO és imprescindible per créixer.

Treballem per a petites i mitjanes empreses, de manera que som capaços d’adaptar els nostres serveis a les necessitats i els pressupostos de cada client. Des del principi ens adaptem al teu negoci i les teves expectatives, oferint un servei completament a mida, especialitzat i de bona qualitat.

Som especialistes SEO i sabem que el posicionament web no es tracta de posicionar una keyword exacta fins als primers llocs de Google. El SEO és una cosa integral i la nostra visió de 360 º pot ser beneficiosa per a tu. No confiïs en els packs que prometen un nombre determinat de keywords, avui en dia el que es funciona és el trànsit orgànic long tail.

El SEO de veritat no s’ensenya dins d’una aula, s’aprèn de forma autònoma. Hem dedicat molt de temps, energia i ganes a dissenyar tècniques pròpies que funcionen i que són completament segures i naturals.

Les nostres tècniques SEO són 100% segures i naturals, no t’enganxis els dits amb un professional SEO que et prometi resultats màgics en poc temps. Fuig del blackhat si no vols córrer el risc de caure en una penalització de Google, nosaltres fem servir tècniques que mai posaran en perill la teva web.

Un dels nostres valors afegits és el d’assessorar i acompanyar al client per resoldre tots els dubtes. Amb una trucada, un correu electrònic o el xat de la web estarem a la teva disposició per al que necessitis.

Google és un ens viu que canvia les regles del joc cada poc temps. Ho sabem i hem sobreviscut a cadascuna dels seves actualitzacions d’algorisme. Algorisme que en cada nova actualització sol afectar un nombre important de SEOs i webs.

En moltes agències de màrqueting s’usen els tecnicismes per postureo, en la nostra empresa de posicionament sabem que la comunicació és clau, de manera que adaptem la nostra forma de parlar al client perquè ens entengui en tot moment, per això, contractar un SEO sempre és una fabulosa opció.

Tenim molts anys d’experiència, per les nostres mans han passat moltes empreses i negocis en línia que han acabat convertits en casos d’èxit. Al llarg d’aquest temps hem ajudat a molts clients a augmentar els seus ingressos i la seva visibilitat a Google.