Artesans del SEO

Som Escurçó 2.0., una petita agència SEO ubicada a Sant Adrià de Besòs, prop de Barcelona.

Som especialistes en estratègia, posicionament en cercadors, generació de continguts, metalingüística i artesania digital.

Considerem el SEO com un treball artesà: personalitzat, lent, refinat, detallat i amb un toc personal únic.

Què fem possible?

SEO

Poca màgia i molta feina

Per a nosaltres el SEO no és ni més ni menys que fer pujar les visites d’una web. Amb tècniques naturals, reversibles i comprovables.

Estratègia

El pla definitiu

Sense estratègia, visió a mig termini, i un bon pla no hi ha èxit possible. Analitzem i rumíem la manera perquè el teu projecte funcioni i guanyi visites.

Continguts

Ara en diuen copywriter

Nosaltres en diem metalingüística: busquem keywords, redactarem optimitzem, tornem a optimitzar i enllestit, a guanyar visites.

Artesania

Les millors idees artesanals

Divaguem sobre SEO. I res millor que un blog on anar explicant batalletes amb clients, solucions a problemes i allò que se’ns passi pel cap.

En l’actualitat el SEO s’ha complicat de tal manera, que hi ha perfils especialitzats per a cada petit element de la gran teranyina en la qual s’ha convertit aconseguir que la teva web estigui en les primeres posicions a Google. Per aquest motiu, un dels nostres forts és generar visions globals de projectes grans o petits. Tot això amb una visió minimalista i sense massa paraules d’aquestes en anglès tan de moda.

El nostre blog irreverent

Raons poderoses per les que el SEO és lent

Una de les principals preguntes que ens fan molts clients quan ens demanen informació sobre serveis SEO és “quant tardarà...

E-mail “Hi ha un problema al seu lloc web” què dimonis és això?

Sigueu benvinguts a una història de pànic, destrucció i dolor a la panxa: SPAM. Aquest dimecres, un client ens va...

Com fer una estratègia de continguts reeixida

Si no estàs en Google, no existeixes. Aquesta premissa pot semblar una exageració, però, avui dia, és una realitat. Cada...