Deixeu que ens enamorem del vostre projecte

Cada projecte 茅s un m贸n, per aix貌, apostem per serveis SEO personalitzats que s’adaptin a les vostres necessitats. En Escur莽贸 2.0. treballem el SEO com a part d’un tot i no per un nombre determinat de paraules clau. Oferim:

鉁 Serveis integrals, perque el SEO 茅s un proc茅s de 360潞

鉁 T猫cniques naturals i segures, amb el millor SEO de qualitat.

鉁 Assessorament continuar en totes les fases del vostre projecte.

laptop (1)

Per qu猫 escollir Escur莽贸 2.0.?

Perqu猫 som professionals i tenim anys d'experi猫ncia

A Escur莽贸 2.0. tenim anys d'experi猫ncia posicionant webs. Vam comen莽ar amb projectes propis i vam decidir ampliar els nostres horitzons ajudant a empreses petites, mitjanes i grans a posicionar la seva marca a Internet.

Perqu猫 estem cont铆nuament reinventant

Internet canvia molt r脿pid i cal saber estar a l'al莽ada d'aquests canvis. Som molt vers脿tils i despr茅s de tants anys especialitzant-nos en posicionament web podem dir que hem aconseguit adaptar-nos a tots els algorismes i actualitzacions de Google sense caure en penalitzacions.

Perqu猫 ens agrada el que fem i li injectem passi贸 i energia

Per nosaltres el posicionament SEO no 茅s la nostra feina, 茅s la nostra passi贸 i com va dir Hegel, res important pot fer-se sense passi贸, per aix貌 ens esforcem a l'm脿xim. A cada moment oferim el millor de nosaltres, sent sincers i sense crear falses expectatives.

Perqu猫 ens encanten els reptes i tenim iniciativa

Afrontem cada projecte com un repte personal, una cosa que ens fa cr茅ixer i millorar. A l'ag猫ncia de SEO Barcelona Escur莽贸 2.0., creiem que la clau del nostre 猫xit resideix en que ens fem una mica nostres els projectes que cauen a les nostres mans, tractant-los amb la cura i l'afecte que es mereixen.

Els nostres serveis

Gestionem el teu blog

Ordenem el teu bloc amb continguts d'alta qualitat perqu猫 el teu anunci estigui activa i atregui visites i clients

Llegir m茅s

M脿rqueting de continguts

Creem estrat猫gies de contingut amb paraules clau rellevants del teu sector que augmentin la teva visibilitat a Google

Llegir m茅s

Auditoria web

Analitzem el teu web de dalt a baix per trobar errors i proposar millores d'optimitzaci贸 i altres par脿metres SEO

Llegir m茅s

Posicionament web

Posicionem el teu web en els primers llocs de Google, ajudant-te a guanyar visibilitat i multiplicar la teva tr脿nsit org脿nic

Llegir m茅s

El nostre blog ireverent

Raons poderoses per les que el SEO 茅s lent
E-mail “Hi ha un problema al seu lloc web” qu猫 dimonis 茅s aix貌?
Com fer una estrat猫gia de continguts reeixida

La clau del nostre 茅xit

Som clars i sincers des del primer moment

Un dels nostres punts forts 茅s l’anal铆tica web. Rebreu informes mensuals detallats amb gr脿fics i dades, a m茅s, en tot moment estareu informats del que fem, sense tecnicismes que no ent茅n ning煤, en Escur莽贸 2.0. ens agrada parlar clar.

Us mantenim informats

A la nostra ag猫ncia SEO Barcelona sabem que la clau de tota relaci贸 comen莽a amb una bona comunicaci贸. Ens agrada la claredat, per aix貌 som transparents en tot el que fem. A m茅s, les nostres estrat猫gies s贸n 100% segures i naturals.

La nostra compet猫ncia som nosaltres mateixos, intentant millorar dia a dia per entendre millor el m贸n digital i la seva complexitat.

Confien en nosaltres

select

A聽 Escur莽贸 2.0. trobar脿s a joves emprenedors especialitzats en psicionamiento web seo i m脿rqueting en l铆nia.

Creiem que cada projecte web 茅s un m贸n diferent amb unes necessitats diferents, per aix貌, la nostra ag猫ncia SEO est脿 orientada a oferir serveis completament personalitzats que s’adapten a les teves prioritats.

Oferim un servei integral que va m茅s enll脿 del simple posicionament per un nombre determinat de paraules clau. Sabem que el posicionament 茅s una cosa global, que afecta tota la web, i que ha de treballar-se com a part d’un tot.

El nostre objectiu no 茅s el posicionament d’una paraula clau concreta, treballant el long tail en comptes de la paraula clau exacta, tal com Google recomana de forma reiterada.

Una estrat猫gia digital global tamb茅 requereix d’una visi贸 global. No solament de paraules clau viu el SEO, tamb茅 de continguts i usabilitat.