Deixeu que ens enamorem del vostre projecte

Cada projecte és un món, per això, apostem per serveis SEO personalitzats que s’adaptin a les vostres necessitats. En Escurçó 2.0. treballem el SEO com a part d’un tot i no per un nombre determinat de paraules clau. Oferim:

✔ Serveis integrals, perque el SEO és un procés de 360º

✔ Tècniques naturals i segures, amb el millor SEO de qualitat.

✔ Assessorament continuar en totes les fases del vostre projecte.

laptop (1)

Per què escollir Escurçó 2.0.?

Perquè som professionals i tenim anys d'experiència

A Escurçó 2.0. tenim anys d'experiència posicionant webs. Vam començar amb projectes propis i vam decidir ampliar els nostres horitzons ajudant a empreses petites, mitjanes i grans a posicionar la seva marca a Internet.

Perquè estem contínuament reinventant

Internet canvia molt ràpid i cal saber estar a l'alçada d'aquests canvis. Som molt versàtils i després de tants anys especialitzant-nos en posicionament web podem dir que hem aconseguit adaptar-nos a tots els algorismes i actualitzacions de Google sense caure en penalitzacions.

Perquè ens agrada el que fem i li injectem passió i energia

Per nosaltres el posicionament SEO no és la nostra feina, és la nostra passió i com va dir Hegel, res important pot fer-se sense passió, per això ens esforcem a l'màxim. A cada moment oferim el millor de nosaltres, sent sincers i sense crear falses expectatives.

Perquè ens encanten els reptes i tenim iniciativa

Afrontem cada projecte com un repte personal, una cosa que ens fa créixer i millorar. A l'agència de SEO Barcelona Escurçó 2.0., creiem que la clau del nostre èxit resideix en que ens fem una mica nostres els projectes que cauen a les nostres mans, tractant-los amb la cura i l'afecte que es mereixen.

Els nostres serveis

Gestionem el teu blog

Ordenem el teu bloc amb continguts d'alta qualitat perquè el teu anunci estigui activa i atregui visites i clients

Llegir més

Màrqueting de continguts

Creem estratègies de contingut amb paraules clau rellevants del teu sector que augmentin la teva visibilitat a Google

Llegir més

Auditoria web

Analitzem el teu web de dalt a baix per trobar errors i proposar millores d'optimització i altres paràmetres SEO

Llegir més

Posicionament web

Posicionem el teu web en els primers llocs de Google, ajudant-te a guanyar visibilitat i multiplicar la teva trànsit orgànic

Llegir més

El nostre blog ireverent

Com fer una estratègia de continguts reeixida
Solució al problema 403 Forbidden You do not have permission to access
Per què el màrqueting de continguts no canviarà la vida de la botiga física

La clau del nostre éxit

Som clars i sincers des del primer moment

Un dels nostres punts forts és l’analítica web. Rebreu informes mensuals detallats amb gràfics i dades, a més, en tot moment estareu informats del que fem, sense tecnicismes que no entén ningú, en Escurçó 2.0. ens agrada parlar clar.

Us mantenim informats

A la nostra agència SEO Barcelona sabem que la clau de tota relació comença amb una bona comunicació. Ens agrada la claredat, per això som transparents en tot el que fem. A més, les nostres estratègies són 100% segures i naturals.

La nostra competència som nosaltres mateixos, intentant millorar dia a dia per entendre millor el món digital i la seva complexitat.

  • Situem l'experiència d'usuari com la pedra angular dels projectes que tractem, cal agradar a Google, sí, però també cal agradar al teu trànsit.
  • Tenim les nostres pròpies estratègies de link building reeixides i provades en webs de tot tipus, amb milers de paraules clau posicionades en els primers llocs dels resultats de cerca.
  • El nostre servei seo és 100% segur i natural, són molts anys d'experiència i molts casos d'èxit a les nostres esquenes, pel que coneixem a Google a la perfecció i sabem com funciona el seu motor de cerca.
  • No venem fum, ni trucs de consulta estranys, si alguna cosa no és possible t'ho diem, la vida és dura i la màgia limitada.
  • Tenim una forma de veure diferent el SEO, una perspectiva humanista, provinent de la nostra formació en ciències socials. Això ens dóna avantatge per entendre millor els continguts, tops i i les xarxes.

Confien en nosaltres

select

A  Escurçó 2.0. trobaràs a joves emprenedors especialitzats en psicionamiento web seo i màrqueting en línia.

Creiem que cada projecte web és un món diferent amb unes necessitats diferents, per això, la nostra agència SEO està orientada a oferir serveis completament personalitzats que s’adapten a les teves prioritats.

Oferim un servei integral que va més enllà del simple posicionament per un nombre determinat de paraules clau. Sabem que el posicionament és una cosa global, que afecta tota la web, i que ha de treballar-se com a part d’un tot.

El nostre objectiu no és el posicionament d’una paraula clau concreta, treballant el long tail en comptes de la paraula clau exacta, tal com Google recomana de forma reiterada.

Una estratègia digital global també requereix d’una visió global. No solament de paraules clau viu el SEO, també de continguts i usabilitat.